Campanie educatie rutiera

O vizita la complexul muzeistic din localitatea Bobota

Laleaua pestrita

Aparitie editoriala: Ioan Pop, "Ochii cuvantului"

Monografia localitatii Bobota

Campanie educatie rutiera

Lorem ipsum dolor sit amet sit veroeros sed amet blandit consequat veroeros lorem blandit adipiscing et feugiat phasellus tempus dolore ipsum lorem dolore.

Laleaua pestrita

Laleaua pestrita, una dintre cele mai frumoase flori si-a facut aparitia de curand si in comuna Bobota. Specia, cunoscuta si sub denumirea populara de „floarea de sah” poate fi observata pentru frumusetea sa exotica, timp de sapte zile. Laleaua pestrita este declarata monument al naturii si este protejata de lege.

Aparitie editoriala: Ioan Pop, "Ochii cuvantului"

Ioan Pop s-a nascut in 4 iulie 1964 la Bobota, judetul Salaj, unde si activeaz ca fiind profesor de limba si literatura romana din Comuna Bobota.

Monografia localitatii Bobota

In ultima vreme se petrece un lucru extrem de pozitiv in viata stiintifica si culturala salajeana si anume aparitia tot mai frecventa a unor lucrari monografice. Amintim in acest sens monografiile: Rastoci, Glodul Somesului, Purcaret, Napradea, Chendrea, Fildurile, Buciumi, Rastoltul Desert, Bocsa, Cizer. Numai in anul 2012 au aparut patru monografii: Cheud, Pausa, Badacin, Marin. O astfel de aparitie este si Monografia localitatii Bobota, lansata festiv in ziua de Rusalii, 2013, la o intalnire cu „Fii satului”. Nu intamplator cartea apare in 2013 pentru ca acum se implinesc 800 de ani de la prima atestare documentara a localitatii Bobota.